0467.cC
海量文库 文档专家
当前位置:首页 >> >>

陆良二中高三英语末了一次冲刺卷

[键入文字]

陆良二中 2007 年高三英语最后一次冲刺卷

本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。共 150 分。考试时间 120 分钟。

第Ⅰ卷(选择题 共 115 分)

2007,5,18

第一部分:听力理解(共两节,30 分)

第一节:(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分)

听下面 5 段话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听完每

段对话,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。

例:What is the man going to read ?

A.A newspaper

B.A magazine

C.A book

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

答案:A。

1. What does the woman mean?

A. The man can't smoke at all

B. The man can smoke.

C. Neither of them can smoke here.

2. Where does the woman want to go?

A. Science Museum.

B. Art Museum.

C. Bus Station.

3. When and where will the meeting be held?

A. Room 302,3 pm, today.

B. Room 303, 2 pm, tomorrow.

C. Room 302, 2 pm, tomorrow.

4. What can we learn from the conversation?

A. John will play.

B. John will be punished.

C. John will read his book.

5. What does the woman think of the acting?

A. Excellent.

B. Just so-so.

第二节(共 15 题;每小题 1.5 分,共 22.5 分)

C. Very bad.

听下面 6 段对话或独白,每段对话或独白后有几道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最

佳选项。听每段对话或独白前,你将有 5 秒钟时间阅读每小题。听完后。每小题将给出 5 秒钟的作答时

间。每段对话或独白你将听两遍。

听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。
6. What is the man's occupation? A. A doctor. B. A researcher. C. A news reporter.
7. Which of the following room did the man book before he came? A. A warm room with a shower. B. A single room with a shower. C. Room 523.
8. When is the man checking in? A. Saturday. B. Thursday. C. Tuesday.
听第 7 段材料,回答 9 至 11 题。
9. Why does the woman mention the Sahara desert? A. She watched a TV program about it last night. B. She thinks it is boring to hitch-hike across the Sahara desert. C. She knows that the man likes foreign things.
10. What kind of film does the woman like?

[键入文字]

[键入文字]

A. Love stories. B. Travel stories. C. Horror stories. 11. What can we learn about the male speaker? A. He does not like eating lunch with the woman. B. He likes unusual food C. He gets sick of chips.
听第 8 段材料,回答第 10 至 11 题。

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

12. Who are these two people? A. A boss and her employee. B. A headmaster and a teacher. C. A manager and her secretary.
13. What is the problem? A. The man is late for work. B. The woman doesn't trust the man. C. Eight thirty train was cancelled.
14. What can be inferred from the dialogues A. Students B. Teachers. C. Husband and wife.

听第 9 段材料,回答 12 至 14 题。

15. What are the man and the woman? A. Teachers. B. Students. C. Workers.
16. Does the man agree to see film together? A. No, he doesn't. B. Yes, he does. C. Yes, he doesn't.
17. What will the woman probably do? A. Give the tickets to Professor Shrimp. B. Sell the tickets to Professor Shrimp. C. Go to the show with Professor Shrimp.

听第 10 段材料,回答第 15 至 17 题。
18. Which is the reason that so many students ate the food from that soybean milk shop even on Saturday? A. Students liked the food from that shop. B. It was so convenient for them to get food from that shop. C. Many students were taking courses on Saturday.
19. Why did the father of a girl student say that his daughter was lucky? A. She was sent to hospital in time. B. She ate only little of the food she bought from that shop. C. She vomited out most of the food she ate.
20. What is NOT known so far about the accident? A. The cause of this food poisoning accident. B. The number of people hit in the accident. C. The time of this accident.

第二部分:知识运用(共两节,45 分)

第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)

从每题中所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

例:It’s so nice to hear from her again . _________ , we last more than thirty years ago

A.What’s more B.That’s to say C.In other words D.Believe it or not

答案是:D

21.

some teenagers don’t realize is

difficult life can be after they get addicted to drugs.

A.What; how

B.That; how

C.What; what a D.That; what

[键入文字]

[键入文字]

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

22.Of all the novels , I like this one _______ . It’s not worth reading at all .

A.most

B.best

C.worst

D.least

23.—What do you think of the furniture on exhibition? —Well, great! It’s much better than ________ you

bought.A.ones B.it C.that

D.these

24.Lucy ________ some Italian while she was travelling in Italy.

A.made up

B.turned up

C.picked up

D.took up

25.---Mike failed the exam. He studied very hard for it.

--- The exam ______ easy.

A. must have been B. shouldn’t have been C. couldn’t have been D. wouldn’t have been

26.We have never had such ________ success in football! Yesterday we won the match with _______ score of 5:

0.

A.a; a

B.the; a

C./; the

D.a; the

27.I __________ with a classmate of mine because my parents have gone abroad on business.

A.stayed

B.am staying

C.have stayed

D.was staying

28.—Can you see what is written on that board?

—Yes. It

“Keep out without permission”.

A.reads

B.is read

C.writes

29.Never

time come again.

A.has lost

B.will lose

C.will lost

30.The dinosaur is thought _____ over 100million years ago.

A. to die out

B. to have died out C. dying out

D.is written D.lose D. having died out

31.The mere fact _______ most people believe nuclear war would be madness does not

mean that it will not occur.

A. what

B. which

C. that

D. why

32.She thought I was talking about her daughter,______, in fact, I was talking about my daughter.

A. whom B. where C. which D. while

33.The news came as no surprise to me. I _______ for some time that the factory was going to shut down.

A. had known

B. knew

C. have known

D. know

34.It was nearly an hour

the sleeping pill took effect.

A.after

B.when

C.before

D.since

35.With a lot of difficult problems

, the manager felt like a cat on hot bricks.

A.settling

B.to settle

C.being settled D.settled

第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分)

阅读下面短文,掌握其大意,从各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。

I stood by and watched her and her mother busily decorating her college dorm (宿舍). Everything was in

place , 36 boxes under the bed and photos of her dearest friends on the wall . I closely monitored that this

time things were 37 . I began to accept that her room at home is no longer 38 , It is now ours , our room

for her when she visits .

I 39 myself thinking of when I held her in my arms sitting in a chair by my wife’s hospital __40___ . One

day old . So small , so beautiful , so perfect , so totally reliant on her new , untested parents . My wife changed

from the day I drove this little baby home from the 41 . I saw myself differently that day, 42

The last few days 43 she left for college , I touched her arm , her face — anything — 44 that when

my wife and I returned home , she would not be with us and there would be 45 to touch . I had so much to say ,

but no words with which to say it .

[键入文字]

[键入文字]

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

Suddenly she looked up , 46 me staring at her , which caused her to say to her mother , “ Mom , Dad’s

looking at me funny .” She then said , “ It’ll be 47 , Dad . I’ll be home from school soon . ” I told her she

would her have a 48 year . But I said little else . I was 49 that I would say something too small for what I

was feeling , 50 I only held on to our good-bye hug a little longer , a little 51 .

My wife’s eyes followed her as she left us . Mine she left us Mine did not . I 52 she hadn’t gone . I knew

that the life she was going 53 was exciting and wonderful . I remembered what the world looked like to me

when everything was 54 .

On the way back home , my eyes were wet , my heart sore , and I realized that my 55 was changed

forever .

36.A.with

B.in

C.by

D.on

37.A.important B.enjoyable C.convenient D.different

38.A.mine

B.hers

C.ours

D.theirs

39.A.sent

B.stopped

C.found

D.set

40.A.desk

B.wall

C.room

D.bed

41.A.kindergarten B.hospital

C.school

D.park

42.A.neither

B.either

C.also

D.too

43.A.before

B.after

C.since

D.when

44.A.wondering B.saying

C.knowing

D.showing

45.A.nothing

B.everything C.anything

D.something

46.A.observing B.catching

C.watching

D.keeping

47.A.bad

B.wrong

C.fine

D.right

48.A.whole

B.comfortable C.difficult

D.great

49.A.aware

B.afraid

C.sure

D.sorry

50.A.but

B.for

C.so

D.and

51.A.better

B.tighter

C.happier

D.nearer

52.A.imagined B.thought

C.guessed

D.expected

53.A.across

B.by

C.towards

D.over

54.A.good

B.bright

C.new

D.perfect

55.A.life

B.heart

C.dream

D.belief

第三部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,共 40 分)

阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。

A

Doctors and scientists have been doing the research for several years and they have found that men and women are exposed differently to environmental risk, and their bodies may respond differently even to the same threats. For instance, the incidence of respiratory(呼吸的)illness is considerably higher among women and children, who are constantly exposed to indoor air pollution, than among men.
There are varieties of threats against both men and women. One of the latest threats to health and social welfare is the spread of HIV/AIDS. Both sexes are affected, but to different extents in different parts of the world. Globally, men account for 52 percent of infected adults. Lack of information among women on how the disease is transmitted makes people confused on the problem in many regions. In sub – Saharan Africa, 55 percent of those infected are women. In this region, women grow most of the food, and women’s agricultural labor often shows the first signs of wider community disruption(破坏)by HIV/ AIDS. For example, in Malawi, Mozambique, Zambia and Zimbabwe where women are responsible for most food production, there has been a progressive shift

[键入文字]

[键入文字]

from maize(玉米)production to less labor–intensive, and less nutritious, cassava(木薯)production to

compensate for the labor lost through HIV/ AIDS. Why more women than men in this regions have got infected?

56.Respiratory illnesses among women are higher than among men mainly because

.

A.women are weaker

B.women grow most products

C.women stay in houses more often

D.women always stay with children

57.According to this passage, on an average in the world

.

A.more men get infected with HIV/AIDS than women

B.more women get infected with HIV/AIDS than men

C.more children get infected with HIV/AIDS than adults

D.more women and children get infected with HIV/AIDS than men

58.We can infer from the text that, in sub – Saharan Africa,

.

A.people are living happily

B.men don’t work at all

C.there are fewer men than women

D.laborers are mainly women

59.The underlined word “shift” probably means

.

A.raise

B.change

C.growth

D.lift

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

B

Dear Mr. Perkins,

We would like to introduce ourselves. Our company was organized only two years ago, but we are one of the

largest boat companies in California. As you know, your son has bought a boat from us recently, and I think you

know how pleased be is with our product. Also, John Webb, one of your son's friends, has bought a boat from us

and, we understand, is very happy with his boat. We are always happy to know that our customers are satisfied.

We are writing to you now because, as you know, your son has decided to buy a larger boat, and we need your

signature on the loan (贷款) papers. The loan application has already been signed by Danny. As you will see,

there is one form to fill out, and there are three contracts to sign. Danny’s 26-foot boat was returned to our San

Pedro Dock yesterday, and we are pleased to say that the new 36-foot “Challenger” will be delivered in two weeks

from today. It is being inspected by our manager right now. The auto-pilot (自动领航仪) has already been

installed by our mechanic. It looks as though everything will be ready in time for delivery. All we need are the

signed contracts from you.

Thank you.

Tony Valention

60. The main aim of the letter Tony wrote to Mr. Perkins is to __________.

A. tell him to sign the contracts

B. thank him for buying a new boat

C. tell about something of his company D. ask him to pay for his boat right away

61. The underlined word “contracts” means ________.

A. application forms from the buyers

B. letters sent by the sellers

C. formal agreements having the force of law D. designs of a new product

62. From the passage we can see that the boat company __________.

A. isn’t an old one

B. is a world-famous one

C. is developing slowly

D. has to advise customers to buy its boats

C

These days, if you still think the cell phone is just for talking, you’ll get laughed at. Yes, it’s true, voice-only handsets have become out of date. Today’s do-it-all mobiles have a lot in common with the computer. The only difference may be that they fit in your pocket and you pay by the minute to use them. Some of the things a cell
[键入文字]

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

[键入文字]
phone can do for you will be available this year: Surf at speed Cell phones that let you use the Web have been around for years. So, what’s new? Well, faster third-
generation (3G) networks that let you surf at anywhere. This then allows a carrier to send video, music, and games to your phone. Possible choices are from LG Electronics VX 8000 and Motorola V1150.
Listen as you go The problem with most cell phone MP3 players is that they hold only a handful of songs. But, that’s about to change. Sony Ericsson’s new W800i can hold around 150 songs in its 500 MB memory. And Samsung’s SPHV5400 even comes with a 1.5 GB hard drive. Mobile phones may eventually replace mini-MP3 players, especially for teens. Say cheese Camera cell phones are not new either. But, most of them have limitations: around 1-megapixel (百万像素). But new technology has made 2-megapixel units more common, and 3-megapixel units are showing up soon. Some 2-megapixel models, like Sony Ericsson’s K750i, offer limited zoom and focus controls. Others, like LG’s recent A7110, can even capture 30 minutes of full-motion video. Portable TV You say you like “watching TV”? That’s what Samsung MM-A700 wants to give you. The new model lets users watch popular TV programmes — for a fee. Other choices are Nokia’s 6620, Sanyo’s MM7400 and NEC’s N940. The NEC model lets you watch public TV — no fee. The above are just a handful of what you’ll see in the coming months. Further down the road, your mobile phone may play a host of other roles, such as mobile credit card, position locator .... So what is there that a cell phone can’t do? 63. Which of the following models should you choose to listen to the music? A. Samsung’s SPH-V5400 and Nokia’s 6620. B. Sony Ericsson’s W800i and Samsung’s SPH-V5400. C. Sony Ericsson’s W800i and NEC’s N940. D. Sanyo’s MM7400 and NEC’s N940. 64. What’s the difference between NEC’s N940 and other models? A. It allows you to surf the Internet at a high speed. B. It can capture 30 minutes of full-motion video. C. It can hold as many as 150 songs. D. It lets you watch public TV for free. 65. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. All the functions of the models mentioned in the passage are completely new. B. Camera cellphones of 3-megapixel units will appear soon. C. It is certain that a cellphone can do anything in the near future. D. Today’s do-it-all mobiles have nothing in common with the computer. 66. This passage may be ________. A. an introduction to some new models of cellphones B. an advertisement trying to persuade you to buy new cellphones C. a science fiction trying to attract readers’ attention D. a survey to find the development of cellphones
D
[键入文字]

[键入文字]

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

Recent studies have recognized four major global environmental risks: chemical rain, ozone depletion(臭氧

损耗), deforestation(采伐森林) and the greenhouse effect. On the whole, thanks to technological changes, people

now tend to move toward warmer regions in North America and Europe. Climate warming will probably be a

benefit to Alaska, which is America's least productive state in Gross National Product(GNP)per square mile.

Studies of the effect of global warming on the United States and other developed regions find that the most

affected areas are those dependent on unmanaged ecosystems--on naturally occurring rainfall , run--off and

temperatures, and the extremes of these variables. Agriculture, forestry and coastal activities fall into this kind.

Most economic activity in industrialized countries, however, depends very little on the climate. Intensive--

care units of hospitals, communications, heavy manufacturing and microelectronics(微电子)are among the sectors

likely to be unaffected by climatic change. In selecting whether to set up in, say, Hong Kong or in Warsaw, few

businesses will consider temperature a weighty factor.

Greenhouse warming would have little effect on America's national output. About 3% of American GNP

originates in climate--sensitive sectors such as farming and forestry. Another 10% comes from sectors only

modestly(中等的) sensitive-- energy, water systems, property and construction. For the largest share , 87%,

comes from sectors, including most services, that are hardly affected by climatic change.

67. Climate warming will probably NOT be _____________.

A. an advantage to Alaska

B. a disaster to Alaska

C. a help to Alaska

D. a blessing to Alaska

68. Which of the following activities must consider climate as an important factor?

A. Microelectronics. B. Communications. C. Banking. D. Farming.

69. How much of American GNP comes from sectors that are affected by climate changes?

A. 3%.

B. 87%.

C. 10%.

D. 13%.

70. In industrialized countries, what businesses are almost NOT affected by climate changes?

A. Water systems. B. Energy and property. C. Services. D. Coastal activities.

71. The passage is mainly about _______

A. environment protection

B. climate changing

C. economics

D. environment and economy

E

World leaders burdened with resolving conflicts(冲突) between nations have my sympathy. When my three children were young, most days it was hard keeping my house from becoming a war zone. And that was before breakfast.
It got worse as they grew older. Three years aw, Zack, then 16, couldn’t make it through a day without playing tricks on his sisters, Alex and Taryn , then 11 and 9 .
My husband and I tried to be understanding of his adolescent moodiness(喜怒无常). We begged, reasoned, punished, and left heartfelt notes on his bed about how his behavior was hurting our family. His response was a shrug and“I say it because it’s true .”
I even tried telling the girls to fight back. Bad idea. Now I had three kids at war. At wit’s end. I poured my heart out to my sister in an e-mail. She wrote back,“Don’t e-mail me . E-mail him.”
Our son was online every day, mailing and instant messaging his friends. So what if I was within shouting distance? Maybe he would actually hear me this way. There’d be no yelling or door slamming. Zack wouldn’t feel under attack. And with a few simple keystrokes, he could respond. Or not. Zack didn’t reply for days. When he finally did, his entire message was four measly(少得可怜的) words . I expected the worst, but then smiled when I read them:“You’re right. I’m sorry,” The kids still fought, of course, but Zack scaled back the abuse. Best of all, I

[键入文字]

[键入文字]

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

now have an effective way to communicate with not one but three easily annoyed teens. I like that they don’t tune

me out as much. They like not having to listen to me nag(指责,唠叨). Or as Alex says , “You’re so much nicer

online. ”

All I know is that the house is quiet, but we’re talking, in fact, Taryn just instant-messaged me from upstairs.

It’s time to take her to softball practice.

72. The purpose of this passage is to tell us _______ .

A. the value of being e-literate

B. how to solve family problems

C. the value of understanding between parents and children

D. how to treat kids in a more sensible

73. By the first sentence of the passage, the author really means to be ______ .

A. serious

B. sympathetic

C. humorous

D. inspiring

74. How did Zack react when the author first tried to stop his bad behavior?

A. He was annoyed and got worse

B. He talked back to the author

C. He felt sorry and changed

D. He felt sorry and changed

75. Zack stopped fighting with his sisters because ______ .

A. his mother learnt how to e-mail him

B. his mother had more friendly communications with him online

C. his mother stopped yelling and nagging

D. his sisters learned to instant message him

第Ⅱ卷(非选择题 共 35 分)

第四部分:短文改错(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分)

此题要求改正所给短文中的错误.对标题号的每一行做出判断:如无错误,在该行右边的横线上划

(√);如有错误(每行只有一个错误),则按下列情况改正:

此行多一个词:把多余的词用斜线划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。

此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(^),在该行右边横线上写出该加的词。

此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。

注意:原行没有错的不要改。

When I was doing my homework , the phone rang . She

76.

was Jane . She wanted to speak to my older brother . I told

77.

her that he had left for home just a few minutes before . I

78.

asked her to ring up again tonight , and she said that she

79.

wouldn’t be free . So I asked her whether she’s like to

80.

leave a message. Jane said there would be the lecture

81.

on English poetry by a visited professor in the Lecture

82.

Hall around 6:00 tomorrow evening and asks me to tell

83.

my brother not be late . And she would wait for him at the

84.

gate . I told her I would tell him direct he came back .

85.

第五部分:书面表达(共 25 分)

随着举世瞩目,万人期盼的奥运会脚步一天天地临近,全国上下,人民热情高涨,各行各业都为此

做着各种各样的准备活动,身为中学生的你,又如何为这一盛事尽自己的绵薄之力呢?下面,请以 I’ll do

something for The 2008 Olympics Games 为题,写一篇作文。

[键入文字]

[键入文字]

I’ll do something for The 2008 Olympics Games

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________参考答案

第一部分:听力理解(共两节,30 分)

第一节(共 5 小题,每小题 1.5 分,共 7.5 分)

1—5 BBCCC

第二节(15 小题;每小题 1.5 分,共 22.5 分)

6—10 ABCAC 11—15 BAAAB 16—20 ABCCA

第二部分:知识运用(共两节,45 分)

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)

21.A 22.D 23.C 24.C 25.C 26.A 27.B 28.A 29.C

30.C 31.C 32.D 33.A 34.C 35.B

第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分)

36.A 37.D 38.B 39.C 40.D 41.B 42.D 43.A 44.C

45.A 46.B 47.C 48.D 49.B 50.C 51.B 52.A 53.C

54.C 55.A

第三部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,共 40 分)

56.C 57.A 58.D 59.B 60.A 61.C 62.A 63.B 64.D

65.B 66.A 67.B 68.D 69.D 70.C 71.D 72.A 73.C

74.B 75.B

第四部分:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)

76. She—It

77. older—elder 78.for 去掉

79. and —but

80.正确

81. the—a

82. visited—visiting 83.asks—asked

84.not 后加 to

85. direct—directly

第五部分:书面表达(共 25 分)

I love sports very much. I am the master-sportsman in my school. I am good at running especially. Having

heard that the 2008 Olympics will be held in Beijing, I can't describe my happiness with any words. I want to do

something for the Games. So I begin to save all my pocket money. I make up my mind to contribute this money to

the Beijing Olympics Committee.Though it is not worth much, I think it can help. I believe there will be more and

more people who want to do the same as I do.

附:听力原材料

Text 1 M: Would you mind my smoking here? W: Not at all. Text 2 W: Excuse me. M: Yes? W: Does this bus go to Art Museum? M: No. Not this one. This one goes to Science Museum. To Art Museum, you should take Bus No. 17. W: Thank you very much. M: You're welcome. Text 3 W: Is the meeting held in Room 302 or 303? M: It should be 302. But I hear that it has been put off till tomorrow. W: Really? Is it at three in the afternoon? M: No. It will be two o'clock. Text 4 W: Will you please come here, John? M: OK, Mummy.

[键入文字]

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

[键入文字]
W: And please bring your books. M: Oh, do I have to? W: I won't let you be lazy. Text 5 W: What do you think of the film? M: I like it. I think it is great. W: I like it too. Do you like the acting? M: Yes. It is excellent. Do you? W: Not really. It is disappointing. Text 6 W: Good morning, Sir? M: Good morning. My name is Orwell. I've got a reservation, a single room with a shower. W: Ah, yes, Dr. Orwell. Would you fill in this form, please? M: Yes, of course. W: Oh, excuse me. I catch a cold. You' re a doctor. You can give me something for it. M: Give you something for it, for your cold, you mean. I am not that kind of doctor. W: Oh, aren't you? M: No, I am a psychologist. W: Ah, you are a psychologist. Oh I see. M: Is that all right? W: Yes. Would you like a newspaper in the morning? M: Yes. The Times. W: OK, Sir. Your room is 523, and how long would you stay? M: Four days. I'll be checking out Saturday morning. W: And how would you pay? M: By credit card. Would you like to see it? W: Yes, please, and here is your key, Sir. Text 7 W: Did you see the late night film on television yesterday? M: The one on Channel 8? W: No, on Channel 5. It was about a couple who hitch—hiked across the Sahara desert. M: No. I didn't. Was it any good? W: Well, it was quite good, I suppose, but all those miles of sand did get a bit boring after a while. I think I prefer horror films to travel stories or love stories. M: I went out for a meal with my friends, They took me to a Greek restaurant. W: Sounds unusual! What was the food like? M: Actually, I quite liked it. W: I'm not keen on foreign food myself. I'd rather stick to roast beef or just fish and chips. M: Yes. I notice you always eat chips! Don't you ever get sick of chips? W: No, never. In fact, I'd rather eat chips than bread. M: Well, I prefer trying new food to eating the same old things day after day. W: I see, So you won't be coming to the cafe at lunch time with me, then. You'd rather eat on your own, right? M: Well... Text 8 W: And what time do you call this then? M: look, I'm sorry, Mrs. Miller... W: Ten o'clock is a fine time to roll into work, isn't it? M: Yes, I know I'm a bit late, but... W: A bit late! Listen to that! A bit late, he says. M: Please, Mrs. Miller, my train. . . W: Oh, don't tell me .... your train was late. M: No, it wasn't, it.. . W: Well, what’s your excuse this time then, George? M: The eight thirty train was cancelled so I had to wait for the next train. W: Cancelled, was it? M: Yes, they said it had engine trouble.
[键入文字]

对全部高中资料试卷电气设备,在安装过程中以及安装结束后进行高中资料试卷调整试验;通电检查所有设备高中资料电试力卷保相护互装作置用调与试相技互术关,通系电1,力过根保管据护线0生高不产中仅工资22艺料22高试可中卷以资配解料置决试技吊卷术顶要是层求指配,机置对组不电在规气进范设行高备继中进电资行保料空护试载高卷与中问带资题负料22荷试,下卷而高总且中体可资配保料置障试时23卷,23调需各控要类试在管验最路;大习对限题设度到备内位进来。行确在调保管整机路使组敷其高设在中过正资程常料1工试中况卷,下安要与全加过,强度并看2工且55作尽22下可2都能护1可地关以缩于正小管常故路工障高作高中;中资对资料于料试继试卷电卷连保破接护坏管进范口行围处整,理核或高对者中定对资值某料,些试审异卷核常弯与高扁校中度对资固图料定纸试盒,卷位编工置写况.复进保杂行护设自层备动防与处腐装理跨置,接高尤地中其线资要弯料避曲试免半卷错径调误标试高方中等案资,,料要编5试求写、卷技重电保术要气护交设设装底备备4置。高调、动管中试电作线资高气,敷料中课并3设试资件且、技卷料中拒管术试试调绝路中验卷试动敷包方技作设含案术,技线以来术槽及避、系免管统不架启必等动要多方高项案中方;资式对料,整试为套卷解启突决动然高过停中程机语中。文高因电中此气资,课料电件试力中卷高管电中壁气资薄设料、备试接进卷口行保不调护严试装等工置问作调题并试,且技合进术理行,利过要用关求管运电线行力敷高保设中护技资装术料置。试做线卷到缆技准敷术确设指灵原导活则。。:对对在于于分调差线试动盒过保处程护,中装当高置不中高同资中电料资压试料回卷试路技卷交术调叉问试时题技,,术应作是采为指用调发金试电属人机隔员一板,变进需压行要器隔在组开事在处前发理掌生;握内同图部一纸故线资障槽料时内、,设需强备要电制进回造行路厂外须家部同出电时具源切高高断中中习资资题料料电试试源卷卷,试切线验除缆报从敷告而设与采完相用毕关高,技中要术资进资料行料试检,卷查并主和且要检了保测解护处现装理场置。设。备高中资料试卷布置情况与有关高中资料试卷电气系统接线等情况,然后根据规范与规程规定,制定设备调试高中资料试卷方案。

[键入文字]
W: Well, that's rather strange. Harry got here all right. He didn't seem to have any problem with the eight thirty!
M: Oh…er… which machine shall I start on? This blue car, Mrs. Miller? Text 9 W: I've got tickets for the film of Romeo and Juliet tonight. Do you want to come? M: Oh, er, well actually... W: You don't have to come if you don't want to. You can stay in and write your essay on insects if you prefer! M: No, it isn't that, but you see I've to help organize Jill's party tonight so I'm afraid I can't come to the show. Tell you what I thought? Why don't you come to the party instead? W: Can I? Do you think Jill would mind if I did? M: No. I'm sure she wouldn't. You have to bring a bottle of course, but it doesn't have to be expensive. W: I hope not! I'm completely broke! The first thing I'll have to do is get rid of these tickets in order to pay for some wine. Who do you think...oh, look, there's Professor Shrimp. He likes Shakespeare's plays. See if he would like tickets. Text 10 More than 200 people, mostly middle-school students and workers at a Nearby construction side, fell violently ill after eating breakfast from a soybean milk shop on Saturday in Nanjing, and several dozens died. The shop supplies breakfast to the nearby boarding middle school, as well as selling food to walk-in customers. Although it was the weekend many students were taking additional courses, and boarders stayed on the campus. The victims were sent to 10 local hospitals for emergency treatment. "It is really unbearable to see the young children dying right before my eyes and their parents crying desperately," said one doctor at the rescue site. Another doctor said that conditions of most patients were basically stable. A father of a victim said that his daughter bought two rile cakes and ate most of them on her way to school. Soon she felt sick and collapsed. "Luckily, she vomited the stuff out on the way to hospital. So the doctors said she was not among the seriously poisoned, "the father said. More than 500 medical specialists are helping in the rescue work and Public Security authorities are still looking into the case.
[键入文字]


网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 0467资源网 0467.cc
copyright ©right 2014-2019。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。liunxqq@126.com